vi tar ställning

”Vi vill stötta den lokala idrotten och samtidigt bidra till regionens utveckling”

Som ett av Norrbottens snabbast växande ställningsföretag har JIAB Ställningsmontage ett stort samhällsansvar. Vi ser det som oerhört viktigt för företaget att bidra till att stärka regionens attraktionskraft. Dels gör vi det genom att den snabba expansionen skapar många arbetstillfällen, men också genom att verksamheten bidrar till regionens utveckling med att man underlättar den byggnation som sker på många platser runtom i Norrbotten.

En annan viktig del av JIAB:s samhällsengagemang är de sponsringsprojekt som företaget är en del av. Varje år får vi ett stort antal förfrågningar om sponsorsamarbeten med föreningar och organisationer. Vi hade självklart velat vara med och bidra till alla men det är såklart inte möjligt. Men vi försöker att vara delaktiga i så många projekt som möjligt. Idrott i allmänhet och barn/ungdomsidrott ligger oss närmast om hjärtat.

Vill ni ansöka om ett samarbete med JIAB Ställningsmontage, fyll då i nedanstående formulär så återkommer vi med ett svar så snart som möjligt.

ANSÖKNINGSFORMULÄR

offertförfrågan

Oavsett om projektet är stort eller litet så återkommer vi alltid så snart som möjligt till dig. Med en offert eller för eventuella följdfrågor. Välkommen med din offertförfrågan.

Den här webbsidan använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.