Vi tar dig högre

JIAB STällningsmontage

effektiva &
snabba

effektiva & snabba

I bygg- och industrisektorn innebär konkurrenskraft och lönsamhet att stora krav ställs på effektivitet, korta ledtider och snabba omställningar. Vi jobbar efter devisen: rätt tid, rätt plats och rätt utrustning, för att tillgodose våra kunders höga krav!

Vi är ett av få företaget i Norrbotten som kan erbjuda HAKI:s nya flexibla lösningar från ett enkelt Trapptorn till ett komplett Väderskydd. Inga jobb är för stora eller för små för oss, vi jobbar med allt från den lilla enmansfirman till stora aktörer.

När du anlitar oss kan du känna dig helt trygg med vår kompetens. Våra ledande montörer har mångårig erfarenhet och vi har den specialkompetens och det material som är nödvändigt oavsett vilken höjd eller utmaning som vi står inför. Självklart är alltid säkerheten i fokus. Vi har vårt huvudkontor i Luleå men verkar i Kiruna från norr till Umeå i söder.

det började med hyrcenter

När JIAB Hyrcenter startade sin första depå i Luleå 2011 var tanken att det skulle vara ett litet företag, men så blev det inte. Efter en snabb expansion med etablering av flera nya depåer sträcker sig verksamheten nu över hela Norrbotten och delar av Västerbotten.
Efter att ha varit komplett vad gäller hyrmaskiner, liftar och allt annat som hör till byggsektorn så insåg man 2013 att det fanns ett uppdämt behov på ställningssidan i Norrbotten. Ganska snart startades då JIAB Ställningsmontage AB. Och om hyrcentersidan växte rekordsnabbt så var ställningsdelen tätt efterföljande. Idag äger vi 180 000 kvadratmeter ställning och har 80 ställningsbyggare i arbete i Kiruna från norr till Umeå i söder. Oavsett vilken typ av projekt det handlar om så har vi välutbildad personal, innovativa lösningar och material från marknadsledande leverantörer. Just säkerheten är något som alltid prioriteras först – såväl för våra anställda som för våra kunder. Vi har sträckt säkerhetskulturen så pass långt så vi numera också är utbildningsaktör inom exempelvis lift, säkra lyft, fallskydd, heta arbeten med flera.

Likväl som för JIAB Hyrcenter så är vår filosofi, för att vara en attraktiv partner för byggföretagen, att alltid vara tillgänglig. Sju dagar i veckan, 24 timmar om dygnet kan våra kunder alltid nå oss och få prata med en verklig person – ingen telefonsvarare eller automatiserat svar via webben. Vi finns där personligen!

vi & miljön

Vår målsättning är att kunna erbjuda en helhetslösning som uppfyller eller överträffar kundernas höga krav samtidigt som vi vill värna om allas vår miljö. Vår ambition är att hela verksamheten, såväl JIAB Hyrcenter som JIAB Ställningsmontage, ska drivas med minsta möjliga miljöpåfrestning. Hållbarhet är ett nyckelord inom företaget och vad kan vara mer hållbart än att hyra istället för att köpa? Genom att hyra de maskiner eller ställningar som kunden behöver så sparas inte bara pengar, de bidrar också till ett mer hållbart samhälle. Att låta oss ta hand om ställningar och maskiner på bästa sätt när de inte är uthyrda innebär också att livslängden på produkterna förlängs – istället för att förbrukas så repareras trasiga produkter och får därigenom nytt liv. Återigen, ett hållbart synsätt i en värld där konsumtionen går på högtryck.
Vidare så drivs hela företagets maskiner och bilar med grön biobränsle. Och vad gäller transporter i vårt avlånga län så samordnar vi alltid utkörningar av material för att på så sätt minska antalet körningar och de utsläpp som följer med det.

Ett annat sätt i vår strävan att få en hållbarare miljö är våra sponsringsprojekt till organisationer och föreningar. Varje år sponsrar vi ett flertal olika och vid urvalsprocessen så är det inte till deras nackdel om de har en plan som gynnar miljön – kan vara direkt eller indirekt till det sponsorstöd som söks. Att stötta projekt som bidrar till ett grönare samhälle känns väldigt värdefullt för oss.

Leva hållbart är inte bara individens ansvar. Vi, såväl stora som små företagare, har alla ett ansvar att värna om vår miljö och verkligen ta klimathotet på allvar.

jobba med oss

Kanske har vi ingen ledig tjänst just nu men vi är alltid intresserade av kompetent personal. Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

offertförfrågan

Oavsett om projektet är stort eller litet så återkommer vi alltid så snart som möjligt till dig. Med en offert eller för eventuella följdfrågor. Välkommen med din offertförfrågan.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bli en del
av vårt lag

Just nu söker vi Platschef och Arbetsledare till Umeå samt Ställningsbyggare till Luleå.