Vill du sikta mot stjärnorna?

Kontakta oss

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Frågor & svar

Det är väldigt varierande och påverkas av faktorer som storlek på huset, balkonger, burspråk, tillgänglighet, avstånd, hyrtid och så vidare. Det bästa är om vi kan komma ut och titta på förutsättningarna så kan vi sedan lämna en offert. 

Säkerhetselar hyr du bäst hos våra kollegor på JIAB Hyrcenter. Telefon: 0920-12122

Sele använder du från två meters höjd och uppåt om inte ett korrekt fallskydd finns i form av exempelvis en ställning.

Ja, det ska du klara av. Manualen och komponentlistan hittar du här, men behöver du vår hjälp så kontaktar du oss för råd per telefon eller prisförslag ifall du vill att vi bygger upp ställningen.

Ring oss så snart som möjligt på 0920- 21 95 00. Självklart ska vi se till att du blir nöjd!

Ja, det är faktiskt sant. Du når oss på telefonnummer 0920-21 95 00. Vill du hellre skicka e-post så finns vi på adressen info@jiabstallning.se. Du kan även skicka ett meddelande via denna sida och Messenger.

Vårt arbetsområde är i huvudsak mellan Kiruna och  Umeå, men vi tar gärna emot förfrågningar från andra delar av landet och ser om vi har möjlighet att lämna ett konkurrenskraftigt pris. 

Servicen. Vi förutsätter att alla ställningsföretag har kompetent personal och material som klarar av det mesta som de står inför – såväl byggnadsmässigt som ur säkerhetsaspekter. Men däremot 
finns det förmodligen inget företag som brinner så pass mycket för service och personligt engagemang mot kunderna som vi gör. Att ge den bästa servicen, det bästa mottagande och att alltid finnas tillgänglig är något som vi värdesätter högt och genomsyrar hela JIAB-koncernen.

Vi på Jiab Ställningsmontage

medarbetare

Andreas Kylmänen

Verksamhetschef / Delägare

Andre Olofsson

Arbetschef / Delägare

Petri Yliniemelä

Arbetsledare Luleå / Industri

Arash Helali

Arbetsledare Luleå

Rickard Markström

Arbetsledare Luleå / Facebook

Robert Lasu

Platschef Gällivare / Kiruna

Oskar Lasu

Arbetsledare Gällivare / Kiruna

William Edholm

Kalkyl / Industri

offertförfrågan

Vid offertfrågan, beställningar, utbildningsfrågor eller andra funderingar är ni välkomna att ringa, skicka e-post eller använda formuläret för offertförfrågningar.

vi letar ständigt efter nya ställnings­byggare

Kanske har vi ingen ledig tjänst just nu men vi är alltid intresserade av kompetent personal. Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig.

offertförfrågan

Oavsett om projektet är stort eller litet så återkommer vi alltid så snart som möjligt till dig. Med en offert eller för eventuella följdfrågor. Välkommen med din offertförfrågan.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

bli en del
av vårt lag

Just nu söker vi Platschef och Arbetsledare till Umeå samt Ställningsbyggare till Luleå.